B O S   K O Z I J N E N

Dakkapel Kozijn

Kunststof schuifpuien die isoleren, beveiligen en met één vinger te gebruiken zijn


De houten kozijnen van uw dakkapel vervangen door kunststof? Geen probleem! Net als bij alle compleet nieuwe dakkapellen produceren we de kunststof kozijnen voor uw bestaande dakkapel volledig op maat op onze productielocatie. Ze komen daarna rechtstreeks uw kant op, waar onze ervaren en speciaal opgeleide monteurs de kunststof kozijnen direct in uw bestaande dakkapel plaatsen. Natuurlijk werken we secuur en gaan we voorzichtig om met uw eigendommen.

Een kunststof schuifpui in iedere stijl


Veel mensen die in het verleden een dakkapel hebben aangeschaft, komen er na verloop van tijd achter dat de destijds aangeschafte dakkapel niet heel lang meer meegaat. Er ontstaan bijvoorbeeld lekken of het hout begint te rotten. In dat geval kan het verstandig zijn om een dakkapelrenovatie uit te voeren.

Een renovatie is namelijk goedkoper dan het vervangen omdat goede onderdelen nog behouden kunnen blijven. Bij een nieuwe plaatsing moet er namelijk een dragende constructie worden gebouwd met balken zodat uw dak niet gaat doorzakken maar bij een renovatie kan die vaak worden hergebruikt.

De voordelen van een dakkapel renovatie

Wanneer u kiest voor een dakkapelrenovatie kunt u genieten van vele voordelen:
Heel betaalbaar - we proberen de bestaande constructie her te gebruiken.
De gehele dakkapel wordt vervangen, alleen de constructie wordt hergebruikt.
De isolatiewaarde wordt verhoogd door het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.
Omdat u renoveert hoeft er normaal gesproken geen nieuwe vergunning aangevraagd te worden.
U bespaart op het onderhoud, alles wordt afgewerkt in kunststof.

UP